Rodenburg slide 1 - copy
Rodenburg slide 1 - copy - copy
previous arrow
next arrow

Acties en Promoties

Rodenburg Beautycentrum en Drogist

 

U vindt deze totaalformule aan de gezellige Hoofdstraat in Bergambacht. Alles bij Rodenburg draait om gezond- en schoonheid. U parkeert uw auto gratis en nagenoeg voor de deur.

Het geven van deskundig persoonlijk advies en het ontzorgen van onze klanten staat bij ons altijd op de eerste plaats. Alle medewerkers in de Drogisterij en in het Beautycentrum zijn dan ook professioneel opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast gebruiken én verkopen we alleen kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Als u gezond en bewust leven belangrijk vindt, dan bieden wij alle producten die daarbij horen.

In onze Parfumerie en in de uitgebreide cosmetica afdeling bieden we een ruime keuze aan luxe geuren en heerlijke uiterlijke verzorgingsproducten. Verrijk ook uw huis met ons aanbod Rituals home cosmetics, Riverdale woonaccessoires en Lampe-Berger huisparfums. U vindt altijd inspiratie of een passend cadeau. Of maak gebruik van onze scherpe aanbiedingen en leuke acties.

Rodenburg Beautycentrum Bergambacht
Rodenburg Beauty Bergambacht

Beautycentrum

Al ruim 25 jaar uw adres voor huidverzorging en -verbetering, ontspanning, schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure en ontharingsbehandelingen.

Boven de winkel aan de Hoofdstraat in Bergambacht bevindt zich ons professionele beauty- en wellnesscentrum met een uitgebreid aanbod behandelingen, ontspanningsmogelijkheden en een afslankstudio.

Lees meer


Luxe parfumerie

Dit is uw persoonlijke ‘Feel good-winkel’ waar we u graag het gevoel geven van gastvrijheid en thuiskomen.

Laat u onderdompelen in de wereld van Beauty met merken als Biotherm, Chanel, Clarins, Clinique, Estée Lauder, Lancaster en Lancôme. De beauty advisors van MOOI Rodenburg delen graag hun kennis en sprankelende passie met u.

Lees meer

Rodenburg Beauty Bergambacht

Rodenburg Beauty Bergambacht

Drogisterij

Dé actieve gezondheidsspecialist in Bergambacht adviseert u graag over de verschillende middelen, merken en mogelijkheden van medicijnen zonder recept en voedingssupplementen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de bekende verzorgingsproducten, sportvoeding en orthopedische ondersteuningsproducten. Uw gezondheid komt bij ons altijd op de eerste plaats en we geven altijd eerlijk en vrijblijvend advies.

Lees meer


Rituals shop

Ontdek de heerlijke Rituals collectie in onze winkel in Bergambacht. Er is een complete shop ingericht met verzorgingsproducten en home cosmetics.

Alledaagse momenten bewust beleven en u er aan herinneren om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Dat is de kracht van Rituals!

Lees meer

Rodenburg Beauty Bergambacht

Rodenburg Beauty Bergambacht

Lampe Berger

Een uitgebreide collectie branders en huisparfums van Berger: dé bewezen formule voor luchtzuivering en neutralisatie van onaangename geuren in huis.

Een huisdieren-, vocht- of rookgeur in huis? Met deze gepatenteerde exclusieve branders is dat verleden tijd. Ze zien er niet alleen fraai uit, ze zorgen ook voor een gezuiverde en heerlijk geurende lucht.

Lees meer


Riverdale shop

Met de uitgebreide collectie in onze winkel hebben we voor ieder interieur een passend product. Ook slaagt u hier altijd voor een origineel cadeau.

Riverdale is altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen die vertaald worden in de collecties. Hiermee bent u in staat bent iedere ruimte in huis te voorzien van trendy meubels en woonaccessoires.

Lees meer

Rodenburg Beauty Bergambacht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram