Lichaamsmassage of pakking

Klassieke massage

Een klassieke massage is een van de oudste vormen van massage die wij kennen. Bij ons kunt u genieten van een klassieke massage van 30 of 60 minuten. Ontspannend én gunstig voor uw gezondheid!

Lees meer over klassieke massage

 


Hotstone massage

Voor de hotstone behandeling gebruiken wij basaltstenen. Basaltstenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. De stenen zijn gevormd door de vier elementen aarde, water, wind en vuur. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en verlicht spanningen. Hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning, ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het herstellend vermogen van het lichaam. De massage is vooral geschikt voor mensen met spier en/of zenuwpijn. Mensen met een slechte doorbloeding , een burn-out of algemene vermoeidheid, of voor mensen die gewoon lekker eens hun lichaam willen vertroetelen en relaxen.

 

Hotstone massage 30 minuten

  • Rug
  • Nek
  • Schouders

Afspraak maken  Download prijslijst


Hotstone massage 60 minuten

  • Rug
  • Nek
  • Schouders
  • Benen

Afspraak maken  Download prijslijst


Lichaamspakking

Een lichaamspakking werkt heerlijk ontspannend, ontgift en activeert je stofwisseling. Allereerst wordt het gehele lichaam gescrubd waardoor de werkstoffen van de pakking dieper kan doordringen in uw huid. Na de scrub brengen wij de chocolade pakking aan van top tot teen en wikkelen we je daarna in een heerlijke warmtedeken. De huid ziet en voelt na de pakking heerlijk zacht en stevig aan.

Afspraak maken  Download prijslijst

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram