Beautycentrum in Bergambacht

Boven de winkel aan de Hoofdstraat in Bergambacht bevindt zich ons professionele beauty- en wellnesscentrum met een uitgebreid aanbod behandelingen, ontspanningsmogelijkheden en een afslankstudio.

Beautycentrum Rodenburg is al ruim 25 jaar uw adres voor huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. We bieden effectieve huidverbeterende behandelingen, schoonheidsbehandelingen, hand- en voetverzorging en ontharingsbehandelingen. Vanzelfsprekend werken wij werken uitsluitend met de beste verzorgingsproducten. Heeft u even een moment van rust en ontspanning nodig? Boek dan eens een heerlijke Hotstone massage of een andere lichaamsbehandeling. Bij elke behandeling ontvangt u een leuke verrassing, spaart u voor gratis artikelen van luxe merken en spaart u automatisch mee de winkel acties van dat moment.
Bij gezichtsbehandelingen vanaf een uur krijgt u de mogelijkheid om luxe huidverzorgingsproducten aan te schaffen met een korting van 20%.

Hieronder volgt een overzicht van alle behandelingen. Heeft u specifieke vragen of wensen? Of heeft u even de mening van een specialist nodig? Vraag het gerust, we geven gratis en geheel vrijblijvend advies.

Tip: boek een gezellige duo-behandeling samen met een vriendin!

Bent u slecht ter been en heeft u moeite met de trap? Bij Rodenburg kunt u gewoon terecht voor een heerlijke beautybehandeling. Dankzij onze traplift bereikt u zonder moeite de eerste verdieping met ons beautycentrum en de afslankstudio.

Bel ons voor het reserveren van een heerlijke zonnebank sessie. Onder onze professionele zonnebank boekt u al vanaf 10 minuten resultaat!

behandelingen 01

Gezichtsbehandelingen

We bieden effectieve huidverbeterende behandelingen voor o.a. acne, couperose, littekens, doffe, vale huid en een droge gedehydrateerde huid. Kortom, voor ieder huidtype. Door middel van een huidanalyse bekijken wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid.

Ontdek behandelingen

behandelingen 01

Specifieke behandelingen

Naast onze schoonheidsbehandelingen bieden onze specialistes ook oplossingen voor huidproblemen. Onder andere ouderdomsvlekjes, acne, littekens, rimpels en een droge of juist een vette huid kunnen goed behandeld worden. Ontharen met lichtflitsen behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontdek behandelingen

behandelingen 03

Harsen en verven

Een fris en verzorgd uiterlijk begint bij het verwijderen van overtollige haartjes en lichaamsbeharing. Dat doen we met huidvriendelijke harssoorten. Uw huid voelt daarna heerlijk zacht aan. Wimpers en wenkbrauwen kunnen prachtig worden geaccentueerd door ze te verven.

Ontdek behandelingen

behandelingen 04

Pedicure

Pijnlijke voeten, eelt, ingegroeide nagels of een kalknagel? Loop eens binnen voor een professionele pedicurebehandeling of een behandelingsplan. Of ga voor een heerlijke voetenmassage. Vitale voeten en gezonde teennagels staan aan de basis van een goede algehele gezondheid.

Ontdek behandelingen

behandelingen 03

Manicure

Handen, vingers en nagels hebben dagelijks veel te verduren onder invloed van o.a. temperatuur, vocht en zeep. Maak een afspraak voor een heerlijke manicurebehandeling en laat meteen uw nagels lakken. Alleen even nagels lakken voor dat feestje vanavond is natuurlijk ook mogelijk.

Ontdek behandelingen

behandelingen 05

Lichaamsmassage of pakking

Het stimuleren van bloedsomloop, het bestrijden van pijn of zomaar heerlijk ontspannen. Kies uit onze verschillende lichaamsbehandelingen. Ze zijn nuttig en hebben een heilzame werking. Klassieke massage, hotstone of een pakking. Welke behandeling sluit aan bij uw wensen of problemen?

Ontdek behandelingen

behandelingen 03

Arrangementen

Kiest u voor 'Lissabon' of voor 'Rome'? Bij alle arrangementen wordt u ontvangen met koffie of thee en natuurlijk met wat lekkers. Onze specialiste geeft u uitleg over de behandelingen en u krijgt na afloop een leuke attentie mee. Dat is wel heel leuk ontspannen met uw partner of met vriendinnen.

Ontdek behandelingen

behandelingen 07

Afslanken

Gericht afslanken is onze specialiteit! In onze afslankstudio adviseren we over de mogelijkheden en beschikken we over de juiste apparatuur en toestellen om uw doelen te behalen. Wilt u wat kilo's kwijt of werken aan een gezond en sterk lichaam? Maak direct een afspraak!

Ontdek behandelingen

behandelingen 06

Make-up

Een opfrissende make-up, bruidsmake-up of complete visagie? We geven je graag een exclusieve behandeling voor jouw nieuwe frisse look. En we geven je persoonlijk advies om mee naar huis te nemen. Onze stylisten en visagisten zorgen dat je op je best de deur uit gaat!

Ontdek behandelingen

 

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram