Rodenburg slide 1

•KLANTENVERWEN WEEKEND•
20% KORTING OP BIJNA ALLES IN DE PARFUMERIE

Rodenburg slide 1 - copy

•KLANTENVERWEN WEEKEND•
20% KORTING OP BIJNA ALLES IN DE PARFUMERIE

Rodenburg slide 1 - copy - copy

•KLANTENVERWEN WEEKEND•
20% KORTING OP BIJNA ALLES IN DE PARFUMERIE

previous arrow
next arrow

IPL ontharen

Als u op zoek bent naar een professionele schoonheidssalon om een IPL lichtflits behandeling te ondergaan, dan bent u bij Beautycentrum Rodenburg aan het juiste adres beland. Uw huid wordt door onze specialisten professioneel behandeld met de effectieve IPL ontharingsmethode.

Heeft u behoefte aan een nagenoeg pijnloze, langdurig effectieve manier van ontharen? Dan is de IPL lichtflits methode heel geschikt voor u. Deze innovatieve ontharingsmethode maakt gebruikt van hoog energetisch licht om de haartjes langdurig te laten verdwijnen. Geniet langer van een gladde huid!

Maak direct een afspraak


Wat is IPL ontharen?

IPL ontharen is een ontharingsmethode die gebruik maakt van lichtflitsen. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Een IPL apparaat wordt op de huid gezet en geeft korte lichtpulsen af die veel energie bevatten. Deze lichtenergie wordt opgenomen door het pigment in de haartjes en vervolgens omgezet in warmte. Door de selectieve verhitting worden de haarzakjes uitgeschakeld, zonder dat de verdere huidstructuur wordt beschadigd.

IPL ontharing is dus een effectieve manier om over langere tijd van een gladde huid te kunnen genieten. U zult na een IPL behandeling ook geen last hebben van ingegroeide haartjes of jeuk, zoals u misschien krijgt na het scheren. Als de haartjes teruggroeien, zijn ze vaak zachter en dunner dan eerst.

Is IPL ontharen geschikt voor uw teint en haarkleur?

IPL werkt het beste voor donkere (grove) haartjes op een lichte huid. Hoe groter het contrast is tussen de haarkleur en de huidteint, hoe effectiever de IPL behandeling is.

Heeft u donkerblonde, bruine en zwarte haartjes op een lichte tot getinte huid? Dan kunt u zeker bij ons terecht voor een IPL behandeling.

In het geval van een zeer donkere huid of (licht)blond, rood of grijs haar, kunnen we niet garanderen dat we u van dienst kunnen zijn. Wij helpen u natuurlijk wel graag: u kunt bij ons een afspraak maken voor een (gratis!) intake, waarin we bespreken of een IPL ontharingsbehandeling geschikt is voor uw haarkleur en huidteint.

Is een IPL ontharingsbehandeling pijnlijk?

Als een lichtflits op de huid wordt afgegeven door het IPL apparaat, kunt u een prikkeling of ‘tikje’ voelen. Deze sensatie is vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid aankomt.


Boek nu een IPL behandeling bij Rodenburg

Onze specialisten helpen u graag met het ontharen van uw gezicht of lichaam door middel van IPL techniek. Voor de behandeling gebruiken wij een professioneel MedCos IPL apparaat. U kunt bij ons terecht voor het IPL ontharen van:

 • Bovenlip
 • Kin
 • Hals
 • Wangen
 • Huid tussen de wenkbrauwen
 • Oksels
 • Onderarmen en/of bovenarmen
 • Schouders
 • Rug
 • Bikinilijn
 • Onderbenen en/of bovenbenen
 • Billen

U kunt meerdere lichaamsdelen tijdens één afspraak laten behandelen met de IPL ontharingsmethode.

Maak nu een afspraak  Download prijslijst


Hoeveel IPL behandelingen heeft u nodig?

Tijdens een IPL behandeling worden alleen de haartjes uitgeschakeld waarvan de haarzakjes zich in de groeifase bevinden. De meeste haartjes bevinden echter zich in de rustfase. Pas als deze haartjes in de groeifase komen, zijn ze ontvankelijk voor de IPL behandeling. Er is geen manier om alle haartjes op hetzelfde moment in de groeifase te ‘forceren’. Voor blijvend en volledig resultaat zult u daarom moeten langskomen voor meerdere behandelingen. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 à 90 procent.

Daarnaast adviseren wij om 1 à 2 keer per jaar langs te komen voor een onderhoudsbehandeling. Zo houdt u het resultaat optimaal en kunt u langdurig genieten van een gladde huid.

Gratis intake voor IPL behandeling

Wilt u meer weten over de IPL ontharingsmethode? Weet u niet zeker of de IPL behandelingen effectief zijn voor uw haarkleur en huidteint? Of wilt u de mogelijkheden met onze specialisten bespreken? Wij bieden u graag een gratis IPL intake aan, waarin we kennis met u maken en uw wensen doornemen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Maak nu een afspraak  Download prijslijst

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram