Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

previous arrow
next arrow

Uw drogist in Bergambacht

Rodenburg is dé actieve gezondheidsspecialist in Bergambacht. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende middelen, merken en mogelijkheden van de zgn. medicijnen zonder recept en voedingssupplementen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de bekende verzorgingsproducten, sportvoeding en orthopedische ondersteuningsproducten.

Onze trouwe vaste klantenkring bevestigt onze deskundigheid. Uw gezondheid komt bij ons altijd op de eerste plaats en we geven altijd eerlijk en vrijblijvend advies.

Met regelmaat organiseren we Gezondheidsdagen waarbij mensen binnen kunnen lopen en checks kunnen laten verrichten op het gebied van cholesterol, bloeddruk, glucose, BMI en stress. Deze kostenloze service bieden we aan in samenwerking met een achttal paramedici, waaronder meerdere fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en verpleegkundigen..

Voor pasfoto's en voor het afdrukken van uw foto's (fotoservice) kunt u ook terecht in onze winkel, van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.30 uur. Foto's afdrukken kan direct vanaf uw mobiele telefoon of ander opslagmedium. Handig, gemakkelijk en direct klaar!

Verder zijn in onze winkel zijn altijd wel leuke acties te vinden, volg ons op social en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en de belangrijke data.

 

Drogisterij Rodenburg

Rodenburg 018

Rodenburg 018

 

DA App

DA helpt u graag met het maken van gezonde keuzes. Daarom hebben we een hele bijzondere app ontwikkeld.

Met deze app houdt u niet alleen makkelijk uw gezondheidsgegevens bij en krijgt u daar handige tips en tricks over. U wordt ook nog eens beloond voor een gezonde levensstijl.

U krijgt daarnaast elke keer punten op het moment dat u gezond bezig bent zoals sporten, wandelen. etc. Bij elke keer spaart u punten voor leuke relevante kortingen en acties. Kortom, in plaats van punten bij uw aankoop, krijgt u nu punten als u gezond bezig bent. Dat voelt goed toch?

Gezondheidsgegevens altijd bij u.
Bij de DA drogist kunt u nu vakkundig en laagdrempelig GezondheidsChecks laten uitvoeren:

  • Bodycheck
  • Cholesterolcheck
  • Huidcheck
  • Glucosecheck
  • Stresscheck
  • Bloeddrukcheck

Deze gegevens kunt u nu simpel opslaan en bijhouden in de DA App.

app store
play store
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram